TURNAJ NAŠÍ PRAŽSKÉ SQUASHOVÉ AKADEMIE - HODNOCENÍ

V  pondělí 21.12.2015, těsně před Vánoci, se uskutečnil turnaj naší akademie v prostorách Relax La Fabrique v Čakovicích. V době všemožných besídek a shánění vánočních dárků, byla účast až překvapivě vysoká a turnaje se zúčastnili jak hráči a hráčky z akademie v Čakovicích, tak i z naší druhé části, a to z Haštalu. Počet účastníků se vyšplhal na 11.

Všichni odehráli nejméně 5 kvalitních zápasů a dle ohlasu panovala absolutní spokojenost. Trenérka Lucie nám připravila výborný těstovinový salát a čokoládový závin a bylo vidět, že se mnoha hráčům mnohdy ani nechce od talířku na kurt. 

Mnozí hráči (hlavně ti, kteří se pravidelně neúčastní turnajů) mohli opět po delší době zjistit, jak na tom ve skutečnosti jsou v porovnání s konkurencí. V čem se zlepšili a na čem je ještě potřeba zapracovat. On trénink je trénink, ale skutečný zápas to je úplně o něčem jiném. Myslím, že někteří naši členové měli zbytečné obavy ze selhání. Ty se nakonec ukázaly jako liché a všichni se opravdu velmi snažili a na kurtu předvedli své dosavadní maximum.

Za svou velkou snahu a maximální možný výkon si nakonec všichni hráči zasloužili odměnu v podobě velké čokoládové medaile (co také se zlatou, že :-) a trochu těch zuby-kazících dobrot, se kterými je život opět o něco sladší.

A na konec vám všem i těm, kteří se z jakéhokoli důvodu nemohli našeho turnaje zúčastnit, mohu s radostí přislíbit, že další turnaj určitě BUDE! A kdy? To se brzy dozvíte na našich stránkách, kde ostatně naleznete i mnoho dalších důležitých a zajímavých informací o naší Squashové Akademii a nejen o ni.

Ve neposlední řadě patří dík i rodičům, kteří nám poskytli ceny do turnajů.

FOTOGRAFIE  Z TURNAJE JSOU K VIDĚNÍ VE FOTOGALERII